Sep 4, 2011

Haul

Hei,
näitan Teile mõndasid asju, mida ostnud olen. Enamus meigi tooted on ELF-ist, mida tellisin läbi I.R Pale. Ma pole ennem ELFi asju kasutanud nii, et olin väga elevil paki pärast :)
Teen esimest korda haul postitust ja tuli vist palju pilte, või mis te arvate?Palju või vähe?
Siin siis pilt kõikidest asjadest: Tellisin endale kaks huulepulka. Esimene on ELF Essential line huulepulk "Classy". Tundus tume, kuid huultele jääb ta väga ilus barbilik roosa. Just selline nagu ma tahtsingi.
Teine huulepulk Mineral huulepulk Ripe Rose. Küllaltki tume huulepulk. Toon on hästi ilus selline roosakas punane - väga ilus!
Ma ei ole kasutanud palju huulepulkasid, kuid nii palju kui olen siis huulepulgad jätavad huuled hästi kuivaks. Kuid need ELFi omad on huultel nagu palsamid, ei jäta huuli üldse kuivaks. Mulle meeldib ka, et need on küllaltki pigmendi rohked. Kindlasti soovitan neid!
1.Classy
2.RipeRose
Siis sain veel Eyebrow Kit - dark. Sellega on ka pintsel kaasas. See on kulmude värvimiseks. Üks poole komplektist on kreem(aga ta ei ole nagu päris kreem ikka paksema koostisega) ja teine on puuder. See kreemjas poole on siis kulmude joonistamiseks ja puudri osa teeb kulmud loomulikumaks. Ning see pintsel, mis kaasas on ka väga hea. Sellega saab täitsa hakkama ning ei pea eraldi selle komplekti jaoks pintsleid ostma. Ise ma polekski seda tellinud, kuid eksituse korral sain selle ning jäin väga rahule.
Üks asi, mida olen ammu-ammu juba tahtnud osta erinevate firmade poolt on geel/kreem silmalainer. ELfist siis sai lõpuks tellitud
Cream Eyeliner - black. Sellega tuleb samuti pintsel kaasa, mis on täitsa ok. Kuid ma kasutasin peenemat pintslit laineri joone tegemiseks. Ma poleks arvanud, et sellega on nii lihtne laineri joont teha. Kuid see vahetas täielikult välja musta silmapliiatsi ja vedela silmalaineri. Ideaalne nii peenikese joone, kui ka julgema paksu joone tegemiseks.
3.Eyebrow Kit
4.Cream eyeliner Ostsin veel lauvärvi aluskreemi ehk primeri Mineral sarjast ning toon: Sheer. Ma ei ole veel jõudnud kasutada seda, kuid loodan et on hea :)
Ostsin veel Vichy puhastuskreemi. Ma ei ole veel seda nii kaua kasutanud, et laidaks või kiidaks, kuid tundub täitsa normaalne :) Soetasin endale ka uue põsepuna, siiamaani olen kasutanud Manhattani põsepuna. See oli siis Mineral line blush - Peachy. Väga mõnus ja kerge tunde jätab nahale, kuid minule jäi see natuke liiga tumedaks. Pigem kasutaks siis, kui päevitaks end pruunimaks.
Olen ammu tahtnud osta neid kulmu "vorme" või kuidas neid nimetataksegi? Ma ei tea :D Nendega on väga hea kujundada oma kulme sellise kujuga nagu sa tahad. Eriti soovitaks neid algajatele. Ostsin veel ELFi Studio line Fan pintsli. Väga mõnus pehme, hea hinna eest hea pintsel. Kindlasti ostan veelgi ELFi pintsleid.


Ma ei ole eriline peavõrude kandja, kuid see accessorize võru hakkas mulle nii meeldima! Olen ennemgi sealt ostnud ja seal on nii palju ilusaid juukse kaunistusi. Selle hind oli 8.90EURi. Allpool pilt võrust peas :




Hinnad leiate ELFi kodulehelt ning kui klikkate toote nime peale siis peaks koduleht lahti tulema selle tootega.



EstonianBeauty ;)

6 comments:

Leelo said...

peavõru näeb küll väga kena välja :)

EstonianBeauty said...

Aitäh, mulle ka meeldib väga ;)

LiisK said...

Ma nüüd ootan, et millised kulmud nende kulmuvormide abil tulema hakkavad ;)
Kuidas pigmenditestrid sattusid? Kas sobivad?

Kadri said...

peavõru meeldib mullegi!

http://kadriiiim.blogspot.com/

EstonianBeauty said...

LiisK: Kulmuvorme pole veel jõudnud proovida, aga kindlasti teen pilte ja näitan kui tulemus jääb hea :)
Pigmenditestrid olid väga ilusad ;)
Saatsin Sulle eile õhtul meili loodan, et said kätte :)

Kadri: Aitäh! :)

Sandra said...

Ooh, see pintsel tundub äge.