Mar 28, 2011

Kõrge hobusepats

Millega on hea teha kõrget hobusesaba?



Ma ei ole kunagi saanud teha hobusesaba-patsi kõrgele, sest mu juuksed on rasked ja patsikumm vajub ära. Paar kuud tagasi nägin youtube´s videot kuidas teha kohevat hobusepatsi. Ning sel naisel oli selline patsikumm, kus taga oli silikoon ning see ju ei libise juuste peal. Sellest ajast peale on otsinud sellist patsikummi poodidest nagu segane :P

Nii uskumatu, kui see ka ei tundu aga tradehouse´i poes selliseid patsikumme ei olnud.

Ka kaubamajas ma ei leidnud selliseid, aga arvatavasti ei otsinud ma õigest kohast.

Eelmine nädal juhuslikult seal olles leidsin sellised patsikummid. Mul oli niiii hea meel! :D

Need asuvad Tallinna kaubamajas seal nurgas kus shampoonid ja muud sellised tooted asuvad. Seal nurgas on riiul, kus on harjad ja kammid jne. Ning seal asuvad ka need patsikummid. Need on 10tk pakkis ja maksavad 3,77 EURi. Seal on pakk kus on ainult mustad ja pruunid. Ning siis on nö sega pakid, kus on roosasid toone ja siniseid. Ning firma nimi on Denman.

Need patsikummid on soengu tegemise nii lihtsaks teinud. Eriti inimestele, kellele meeldib kanda kõrget hobusepatsi. Minu jaoks on see küll muutunud asendamatuks.


Viimasel ajal olen hakkanud kandma nö kohevat hobusesaba. Nagu ma enne juba mainisin siis nägin youtube´s ühte video tutoriali, mis õpetab kohevat hobusesaba tegema. Kuid kahjuks mul ei ole meeles, kes selle üles laadis. Ma üritasin otsida, aga kahjuks ei leidnud. Igatahes oli see üks blond naine, kui kellegil on mõtteid kes see olla võis andke teada!:) Mõtlesin taolist patsi nagu Kim Kardashianil siin pildil :)

Sellise patsi tegemiseks kasutan ma Loreal´i lakki (pildil). Kui ma ei eksi siis see maksab poodides kuskil 3-4 EURi vahel. Väga mõnus lakk. Hoiab ilusalt soengut ja lõhn ei ole kohutavalt vänge.
EstonianBeauty ;)

4 comments:

Miss A said...

V2ga vahva bloog sul :)

Kirjuta ikka rohkem! :)

xoxo

beautyandmakeupboudoir.blogspot.com

EstonianBeauty said...

Tänan! Ja üritan!:)

x said...

Poleks osanud unes ka näha, et selliseid patsikumme on olemas. Kasulik blogi:) Võiksid oma soengutest ka pilte panna.

EstonianBeauty said...

Minagi olin üllatunud, kui kuulsin esimest korda. Nüüd on selline patsikumm mulle asendamatu :P
Võibolla tõesti peaks järgmine kord ka pildi panema:)