Mar 16, 2011

O.P.I Black Shatter

Tere!
Olen ammu tahtnud endale osta pragunevat lakki. Nüüd siis lõpuks ostsin. Pragunevaid lakke on mitmelt firmalt.

Alessandro on teinud komplekti, kus on sees kolm lakki. Üks on siis aluslakk, mille peale paned praguneva kihi. Siis on pragunev must lakk ning siis veel pealislakk. Kolme osaline komplekt maksab umbes 13 EURi(täpset hinda ei mäleta). Need lakid on küllaltki väiksed seal. Seda komplekti on kahte sorti:
-Üks on siis kuldse aluslakiga
-Teine hõbedasega aluslakiga
Ma ei ole küll ise seda proovinud, kuid klienditeenindaja ütles, et see pragunev lakk mõjub ainult sellele kindlale alessandro lakile. Ning see on minu arust väike miinus. Seda komplekti nägin ma I.L.U kosmeetika poes.

Samuti on selline pragunev lakk IsaDoral. IsaDoral on erinevaid värve pragunevaid lakke. See on päris huvitav. Ma ei tea, kas IsaDora pragunev lakk hakkab ainult IsaDora spetsiaalsete lakkide peale või hakkab ta ükskõik millise laki peale. IsaDora lakke leidub näiteks Ideaal Kosmeetika poest.

Mina ostsin O.P.I Black Shatter laki. See pragunev lakk toimib ükskõik millise lakiga ja sellepärast ma selle ostsingi. Praegu on sellist ainult musta. Kuid ma tean, et O.P.I on lasknud ka sellise hõbedase laki välja, mis praguneb. See lakk maksis I.L.U poes 10.40 EURi. Minu arvates on see päris huvitav maniküür.

Praeguse maniküüri tegin Wild&Crazy w 159 lakiga.




-Mis te arvate pragunevatest lakkidest?
-Kas juba omate mõnda?
EstonianBeauty ;)

4 comments:

LiisK said...

Ma kahtlustan, et aluslakk võib olla misiganes - pealislakk on see mis loeb. Aga väga efektsed jäävad küll - parajalt sigrimigrid.

Anonymous said...

Mul endal on see kolmeosaline komplekt. Lakke jätkub kauaks ning see pragunev lakk töötab teiste aluslakkidega ka.

Kristiina said...

vau nii lahe :)

EstonianBeauty said...

On küll päris effektne. Eriti, kui kuldne lakk on all ja pragunev peal :)