Apr 15, 2012

Väike haul

Hei!
Näitan paari asja, mis ostsin vahepeal :)

Enne kasutasin ma BeYu peitepliiatsit. See oli normaalne, aga mitte ikkagi see mida ootaks. Nüüd ostsin Lóreal LUMI MAGIQUE highlighting pen´i. Esiteks juba selle pakend kutsub ostma! Selle hind oli kuskil 10 euro lähedal. Kui ma selle ostsin oli see Ideaal Kosmeetikas allahinnatud. See on pigem vedelema koostisega ning annab kerge katvuse. Väga tugevat katvust sellelt tootelt oodata ei maksa. See on kergelt särav. Mitte väga särav, pigem annab kerge kuma. Mulle see toode meeldib ja ma ostaks seda veel :)





Siis ostsin veel Lumene lauvärvi primeri. Mulle meeldib, et selle koostis on paksem. Nii palju kui ma seda kasutanud olen tundub, et see teeb oma töö ära. Hind oli 7 eurot millegagi.

Tavaliselt ma selliseid asju siin blogis pole näidanud. Otsin endale ka kaelakee. Ma olen kaua otsinud lilledega kaelakeed. Nii ilusate värvidega ja kevadine :)
Vahepeal tellisin ka ELFist endale pintsleid :)


Üks asi, mille veel ELFist tellisin on huulepulk - Flirtatious. Ma ootasin natuke teist tooni. See on hästi erk roosa.




Ostsin veel pealislakki, mis muudab küünelakid mattiks. Esimene pilt on ilma pealislakita ning järgmised kaks matti pealislakiga. See jätab ilusa matti läike. Pigem sobib seda kasutada sädelevamate lakkidega. Sest kui küünelakil pole üldse sädelust sees siis see jätab sellise koleda guašši värvi tooni.







2 comments:

Unknown said...

Mulle meeldib mattistavat pealislakki just kreemjate värvidega kasutada, ehk siis, et ei ole ei pärlmutrit ega sädelust sees :).
Lumene lauvärvi aluskreem on minu arvates supper, mul läheb teine tuub :). Palladio oma on kah päris hea, aga Lumene on u 4€ odavam.

Anonymous said...

Kust on sellist matistavat lakki võmalik osta ja palju ta umbes maksab?