Sep 3, 2010

Mereneid pood 2.osa

Mereneid sari – Pealislakk märja läikega Nail Art kinnitaja 30kr
(Kanda küünele peale viimase lakikihi kandmist. Hoiab kauem laki püsivust ja annab viimasele eriti ilusa -"superläike". Sobib eriti hästi Nail Art kinnitamiseks. Kasutades pealislakina, piisab ühest kihist. Kui aga kasutada Nail Art kinnitajana, siis soovitavalt kasutada kaks kihti)


See on tõesti hea pealislakk ja jätab küüne ilusti läikima. Ning lakk püsib tõesti kauem peal. Kui ma seda kasutan koos ühe mereneid roosa lakiga siis meenutavad küüned väga hästi poleeritud auto värvi.
Mereneid sari – kaltsium geel ravilakk 40kr (Geeljas, pisut paksema konsistensiga, kui tavalised ravilakid. Jätab tugeva kihi küünele, mis tõttu saab oma küüs murdumata kasvada. Kanda üks kiht kuivadele küüntele. Kuivab õhu käes 5-10 minutit. Võib kasutada ka aluslakina. Maha tuleb küünelaki eemaldajaga.)

See on küllaltki paksu koostisega ja kuivab aeglasemalt. Seda on hea siis küüntele panna, kui kanda lihtsalt aluslakki. Siiamaani tundub päris hea aluslakina kasutada. Paksu koostisega lakkide juures on see halb, et kui pool on tühi siis see läheb liiga paksuks ja see ei kuiva küünel hästi ära.


Siis ma ostsin veel ühe roosaka laki, mis on tõesti ilus. Lakk särab nii ilusasti päikese käes. See on mereneid talve kollektsioonist 2009. Ainuke paha asi on see, et tal hästi kehv hari otsas. Harjased on hästi kõvad ja küünelakile võivad triibud sisse jääda ning need harjased on hästi harali.



Tänan neid, kes lugesid ja oma arvamuse ka kommentaaridesse jätavad :) EstonianBeauty



No comments: