Dec 3, 2010

MUST HAVE - Blistex

Blistexi huulepalsamid on mu täielikud lemmikud!

Huulehooldustooteid peaks kasutama igapäev ning alati enne soojast ruumist väljumist, eriti kui väljas on külm. Ning huulepalsamil peaks olema päikesefaktor vähemalt 10.

Momendil kasutan kolme erinevat.

Üks on topsikus, mis pole just kõige mugavam. Sest seda peab näppudega või eraldi aplikaatoriga huultele kandma. See sisaldab oliivi- ja viinamarjaseemneõli, mis niisutab huulte nahka. Samuti on koostisesse lisatud ka aaloed ja kookosvõid. Ning tal on päikesefaktor SPF 15, mis peaks kindlasti igal hügieenilisel huulepulgal olema. See on mu lemmik, sest niisutab jube hästTeine on huulepalsam rullkuuliga Lip Splash. Selle koostis sialdab lanoliini, jojobat ning aaloed. Samuti on sellel ka päikesefaktor SPF 15

See toode on hea, aga see ei sobi lõhenenud huultele. Pigem niisutab see terveid huuli. Seda kasutan ma rohkem suvel. Kolmas on tavalise huulepulga kujuga. Ning selle aasta uudistoode blistexilt - ProtectPlus. See hoiab huuli külma ja kuuma eest. Toote koostis sisaldab saialille- ja nisuiduõli, glütseriini ja kandelillavaha. Ning tal on päikesefaktor SPF 30, mis on väga hea huultele. See on hea ja selle lõhn on nii hea! Seda on hea mantli taskus hoida, sest seda ei pea näppudega peale kandma.

Nad kõik jäävad kuskil 50.- ringi.
Nad kõik lõhnavad imehästi!

Tänan neid, kes lugesid ja oma arvamuse ka kommentaaridesse jätavad :) EstonianBeauty

No comments: