Jul 6, 2011

The Body Shop kehatooted

Arvatavasti olen ennegi maininud, et jumaldan body shopi kehatooteid ning ostangi tihti just sealt. Viimased, mida kasutanud olen on kaks kehakreemi ja üks kehavõi. TBS kreemid on ka mugavas pumbaga pudelis ja see teeb nende kasutamise mugavamaks.




Üks kehakreem, mida ma kasutanud olen punase greibi kehakreem. Kuna mul on kuiv nahk siis peab kindlasti minu kehakreem hästi niiustama. Aga mulle ei meeldi ka see, kui nahk jääb rasvaseks. Ning suureks plussiks on ka see, kui lõhn jätab naha pikemaks ajaks lõhnama. Selle kehakreemiga ma eriti rahule ei jäänud. Lõhn oli tal küll väga hea ja nahka rasvaseks ka ei jätnud. Kuid ta ei niisutanud üldse nahka. Ning minu jaoks oli ka koostis kuidagi liiga vedel.


Siis kasutasin ka vahepeal cherry blossomi kehavõiet ning see oligi natuke rasvasem. Lõhn oli väga hea. Kreem ise oli heleroosat värvi, hästi ilus. Sobib rohkem talveks, kui keha on kuivem. Kui ka neile, kellel ongi nahk kuiv.

Nüüd kasutan love etc sarjast keha kreemi. Kõige parema lõhnaga kreem, mis mul üldse on olnud! Sellega olen ma hästi rahul. Hiljuti üks pudel sai otsa ja ostsin ka teise. Kui ma ostan sama toodet korduvalt siis ma olen sellega väga rahul. Kreem ise on valget värvi ja vedelamat sorti. Kuid ta niisutab väga hästi. Kõige suuremaks plussiks selle kreemi juures on see, et kui hommikul kreemitada siis ka õhtul on selle lõhn nahal.

EstonianBeauty ;)

2 comments:

Sandra said...

Mulle meeldis see greibi kehakreem ja see lõnas nii hästi. Cherry blossom oli ka superhea lõhnaga.

Peaks vist ka seda Love etc kreemi proovima. :)

EstonianBeauty said...

Love etc proovi küll ära ;)