Jul 28, 2011

Garnier Hydralock

Hiljuti ostsin garnier hydralocki ja olen nüüd kasutanud seda paar nädalat. Mul õde ostis selle ja proovisin tema juures olles seda ning olin kindel, et pean endalegi ostma selle!Mina ostsin selle, mis on mõeldud normaalsele kuni kuivale nahale. Kuid tegelikult oleks pidanud ostma vist ikka selle mis oligi spetsiaalselt kuivale nahale. Hind ei ole sugugi kallis, suur pudel maksab 5 eurot sentidega.
Kreemil ei ole sellist kindlat lõhna näiteks lille vms. Sellel on lihtsalt hea kreemi lõhn - nii mõnus!
Ta jätab alguses keha rasvaseks, aga ta imendub küllaltki kiiresti. Ning kui kreem on sisse imendunud siis nahk jääb pehmeks ja siidiseks. Ta lubab jätta naha niisutatuna 24h, kuid mul on vist nahk liiga kuiv. See sobibki rohkem neile, kellel on niisutatum nahk. Ma arvan, et mulle sobiks selle kreemi teine variant rohkem. Kuid kreem on ülimõnus!
Samuti lubatakse, et nädal aega kasutades näed toimet oma nahal. Ma ei ütleks, et mingit väga suurt muutust oleks toimunud, aga nahk on pehmem küll.
Odava raha eest väga hea kreem. Kindlasti soovitan ära proovida!

Kehakreemidest rääkides siis tahaks ära proovida ka mõne kehakreemi, mis on looduspoest. Looduslikumate koostisainetega, on soovitusi?







EstonianBeauty ;)







2 comments:

Sandra said...

Joikil on päris palju parabeenideta kehakreeme ja Palmer'si omad on ka üsna looduslikud.

EstonianBeauty said...

Kindlasti vaatan järgi ;)