Aug 8, 2011

Dove renewing creme body wash

Hei ;)
Olen ennemgi rääkinud, et mu lemmik dušigeelid on The Body Shop omad. Ning ma eriti ei katsetagi erinevaid vaid pigem jään oma lemmiku juurde. Kuid selle Dove dušigeeli mini toote sain ma kuskilt mingi tootega või mingi muu asjaga kaasa- täpselt ei mäleta. Otsustasin siis ära proovida, sest lõhn oli sellel ka meeldiv. Nüüdseks olen ostnud ka suure pudeli, mis poodides müüakse ning olen varsti ostmas ka järgmist pudelit. Ning ütlen ausalt, et olen vaimustunud sellest tootest!
Esiteks see on hästi mõnusa lõhnaga, mis on väga oluline minu jaoks. Ning see ei ole sellise tavalise dušigeeli koostisega. Koostis on pigem kreemjas, kui vedel - see mulle meeldib. Pestes ei vahuta dušigeel nagu teised vaid tekib selline pehme vaht. Mis on tegelikult ideaalne neile, kes dušigeeliga raseerivad. Kuna mul on nahk küllaltki kuiv siis iga kord, kui ma pesemast tulen siis nahk kisub igalt poolt ja ma pean kohe kreemitama. Uskumatu, aga sellega ei kisu, mis on minu naha puhul suhteliselt uskumatu. Ainuke asi, mis mind häirib on see et ta on väga keemiat täis. Aga samas igal dušgeelil on neid koostisaineid. Ta reklaamib, et 7 päeva pärast on nahk teistsugune ning muutunud. Seda ma pole märganud, sest ma nagunii kreemitan end praktiliselt iga päev ning ka selle pärast on nahk niisutatud. Hind on väga mõistlik, see maksab 3 eurot sentitega - ligi 4 eurot.
Kokkuvõttes olen väga rahul selle dušigeeliga! Kindlasti proovige ;)

Järgmise postituseni...
EstonianBeauty ;)

2 comments:

LiisK said...

mind häiris veidi see "kreemine" tunne, mis pärast pesemist nahale jäi - liiga libe. eelistan nahka lihtsalt sooja veega loputada ja pärast kreemitada. :)

EstonianBeauty said...

Mul nahk väga kreemiseks ei jäänud. Aga eks see ongi harjumuse asi, millist dušigeeli kasutada :)