Sep 23, 2011

Hiljuti soetatud esemed - Haul

Hei,
mõtlesin, et toon teieni jälle oma viimased iluga seotud ostud :)
Esimesel pildil on kõik ostud koos.
Tellisin ELFi asju I.R Pale käest:)
Täiendasin oma pintslite kogu kahe uue pintsliga.
ELFi studio puudripintsliga ja ELF studio põsepunapintsliga.
Mõlemad pintslid on nii mõnusad! Põsepunapintslit kasutan igapäevaselt.
Puudripintsliga olen kandnud jumestuskreemi näole. See jätab nii ilusti ühtlaseks. Soovitan kindlasti.
Üks pintsel mida tahan hirmsalt järgi proovida on ELF Studio Stipple Brush.




Siis ostsin veel Mineral sarjast põsepuna toonis Pink. See on kergelt sätendav. Kuid väga ilus toon heleda nahaga inimestele. Kui nahk on väga hele siis soovitaksin pigem toon Joy´d. Seda tulebki hästi natuke põskedele kanda, sellest piisab. Ma ei ole neid koostisosi veel uurinud nii, et ei oska õelda kui hea ta on selle poolest. Aga kelle huvi siis pildi peal on koostisosad näha :)

Väikse swatch ka põsepunast ;)
Siis ostsin veel L´oreali Extra Volume Collagen ripsmetušši. Millega ma üldse rahule ei ole.Kuna ta koostis on hästi paks siis see jätab ripsmed nii paksu kihi alla, et jube! Ning samuti jäävad ripsmed hästi tükki. Ei soovitaks seda osta. Teen veel eraldi postituse sellest pildiga ;)
Siis sain veel ELFi eyebrow treat and tame toonis dark. Sellega olen samuti väga rahul. See jätab kulmud paigale ning ta annab ka tooni kulmu karvadele. Kuna seda on ka heledamas versioonis saadaval siis soovitan kindlasti seda neile kellel on heledad kulmud. See pruun osa annab värvi ning ka hoiab kulmud paigal ning läbipaistev osa kinnitab veel rohkemgi kulmud ühele kohale.
Otsustasin proovida ka organixi šampooni ja palsamit. Need on väga hea lõhnaga, aga kui head need on seda on veel vara õelda. Kuid ta jätab juuksed hästi lõhnama :) Mina ostsin Shea butteri omad, kuid tahan veel proovida järgi brasiilia keratiini sarja tooteid. Neid veel kaubamajas müügil polnud, kuid need pidid varsti tulema. Nii šampooni kui ka palsami hind oli 8 EURi sentidega. Ning nende koostisosi ei jõudnud samuti uurida..sry. Aga koostisosadest tegin pildi, kui kellegil huvi on ;)

Ning siis sain veel I.R Pale käest põsepuna testreid. Eriti meeldib mulle Mulberry blush - väga kena toon. Kellel huvi võtke temaga ühendust ;)







Praeguseks siis kõik. Järgmise postituseni ;)




Ma ei suuda uskuda, et mul on 75 followeri!! wiii :D




EstonianBeauty ;)

6 comments:

Sandra said...

Ootan huviga Organixi review-d. :)

EstonianBeauty said...

Varsti tuleb ;)

Unknown said...

Kust saab Eestis Organixi tooteid osta? Olen nii palju YT videotes ja igast välismaa blogides nende kohta näinud/lugenud.

EstonianBeauty said...

Mina ostsin organixi tooted Tallinna kaubamajast :)

Unknown said...

Tänud :)!

Unknown said...

St tänud vastuse eest, kust Organix tooteid saab ;)