Dec 6, 2011

Lemmikud tooted

Hei!
Mõtlesin, et teen postituse oma lemmikutest. Need on tooted, mida olen mitmendat korda ostnud. Tegin pilti, kus kõik need on koos. Aga kogemata jätsin ühe toote välja ja ei hakkanud uut pilti tegema.
Üks lemmikutest on L´oreali gentle eye silmameigieemaldaja. Ma olen seda juba üle aasta kindlasti kasutanud, kui mitte rohkem. Ma ei teagi mitmes pudel mul juba läheb. See on ainuke silmameigieemaldaja, mis ei tekita mulle kipitust. Mu silmad on küllaltki õrnad. Ning see ei ole üldse kallis ka, see maksab 3 eurot millegagi.

Siis mu lemmik küünelakieemaldaja - Sally Hansen salon formula. Mul on see sinist värvi praegu, aga olen kasutanud ka rohelist. Mõned küünelakieemaldajad jätavad küünenahad roosaks, kui näiteks punast küünelakki eemaldada. See ei jäta kindlasti. Ma täpset hinda ei mäleta, aga see oli umbes 60 krooni ringis.

Üks asi, mida olen aastaid kasutanud on glisteri hambapasta. Täielik lemmik, sel pole väga tugevat maitset. Kindlasti soovitan!

Rääkides hambapastast siis mainin ära ka lemmiku hambaharja. Teisi ei ole nõus enam kasutama. Jordan Clean Between hambahari on minu meelest parim, sest need harjakesed on nii peenikesed. Tundub nagu hambad jäävad rohkem puhtamaks.

Asi mis mul koguaeg kaasas on mõni blistexi huulepalsam. Kõige rohkem kasutan Blistexi protect+. Hästi mugav ja mõnus.

Siis üks toode, millel ei õnnestunud pildile jääda on Avoni foot works lavendli jalakreem. See on nii mõnusa lõhnaga! Ning selle kreemi värv on ka hästi kena- helelilla. See jätab tõesti jalad nii mõnusaks.

Samuti olen hakkanud armastama Garnier hydralock ihupiima. Enamud kreemid jätavad naha pikaks ajaks rasvaseks, aga see ei jäta. Ning see teeb naha nii pehmeks ja sametiseks. Mõnus!


Shampoon ja palsam, mida olen viimasel ajal kasutanud on Organixilt. Ma olen nii rahul. Ostsin just ka teist korda samad Shea Butteri tooted. Nagu ma ennem olen maininud siis see jätab isegi juukseotsad nii pehmeks, mis mul tavaliselt vajasid lisa niisutust. Ning ka nende koostis on parem, kui paljude muude shampoonide ja palsamite omad.


Asendamatu toode on Dove visible care dušugeel! See ei jäta nahka kiskuma peale pesemist vaid just annab selle lisa niisutuse.


Ning toode, mida olen hakkanud igapäevaselt kasutama on ELFi huulepulk Classy. See tundub nagu palsam, sest see on huultel nii pehme ning ei kuivata huuli. Ning see värv on ka väga ilus. Pildil on allpool :)

EstonianBeauty

6 comments:

Anonymous said...

Väga tore postitus! :) Kust Sa ostsid need šampooni ja palsami? Ma tean, et neid tooteid oli vanasti Watsonis müüa, kuid kahjuks pandi see pood kinni :(

EstonianBeauty said...

Need on kaubamajas nüüd müügil :)

Leelo said...

Oi sul on mõned lemmikud samad mis minulgi :D

EstonianBeauty said...

Kõik ongi väga head tooted ;)

M said...

See hambahari on lihtsalt asendamatu minu jaoks, olen ka postituse sellest teinud. Kunagi kasutasin ka seda L´oreali silmameigi vedeliku, päris okei oli. Viimasel aastal kasutan L´oreali meigieemaldus piima, niisutab rohkem, mis on minu jaoks vajalik, sest mu silmalaud tihti kuivavad. Glisteri hambapastat kasutame musi juures olla, tundub koostiselt looduslikum, kuid ma pole uurinud, kas ka on. Garnieri hydrolock kreem oli kunagi üks lemmikutest,aga nüüd tekitab kihelust ja allergiat. :/
Head tooted! Mõnusaid talvepäevi, soovides Mammu.

EstonianBeauty said...

Mulle meeldib pikk tagasiside :)
Mõnusat talve sulle ka ;)