Mar 17, 2012

Garnier BB cream

Hei,
ostsin endale BB kreemi. Olen nii palju head, kui ka halba kuulnud selle kohta. Aga pidin ikkagi ise järgi proovima. Väga hea meel selle üle, sest ma armastan seda!!

Loomulikult ta ei kata nagu jumestuskreem. Kuid ta ühtlustab nahatooni ning jätab naha ilusalt kumama. Sellega ei ole nii väga näha, kui nahk kuskilt punetab ning see jätab üldse tervema mulje seda kandes. Mulle meeldib, et see ei jäta nahale paksu kihti ning seda on väga-väga kerge näol hajutada. Ma tean, et enamus kasutavad seda peale kandes sõrmi, kuid mulle meeldib siiski seda pintsliga peale kanda. Pintsliga on lihtsam ning mugavam.Igapäevaselt meeldib mulle seda rohkem kasutada ning kui ma lähen kuskile, kuhu teen rohkem meiki siis kasutan jumestuskreemi.
Selle hind oli 6 eurot väheste sentidega ning pakend on 50ml. Täiesti mõistlik hind.

Ma ei soovitaks seda rasusele nahale, sest see jätab naha lergelt läikima. Kui nahk on rasvasem siis võibolla peaks koos sellega kasutama ka puudrit.

Kuid minu jaoks see ei tee ikkagi kõike, mida lubatakse.
Natuke mind häirib see, et sellel on väga tugev lõhn. Mulle meeldivad rohkem malbemad lõhnad. See mingi aja pärast hajub ära. Kuid milleks on näokreemile vaja nii tugevat lõhna. Ma ei tea..
See peaks andma nahale 24 tunnise niisutuse. Kuid minu arust see ei niisuta üldse. Kuid mu nahk on kuivema poolsem. Tavaliselt panen ma enne seda näole ka tavalist päevakreemi. Kuid ükskord ma ei pannud ja päeva jooksul hakkas mu nägu kiskuma ning nahk nägi välja kuiv. See ei ole ilus...

Kokkuvõtvalt ma ostaks seda veel ning need miinused ei häiri mind nii väga. Mulle meeldib see toode :)

2 comments:

Sandra said...

Haha, ma just tulin poest ja ostsin selle, eks näis kuidas mulle sobib. :D

EstonianBeauty said...

Heh, ei hakkanud sulle telefonis pikalt rääkima sellest :P