Nov 29, 2011

Make Up Store brush cleaner

Hei!
Ostsin mingi aeg tagasi Make Up Store puhastaja pintslite jaoks. Hind vist oli kuskil 10 euro juures.
See vedelik meenutab küünelakieemaldaja vedelikku, sest ta kuivab õhu käes kiiresti.
Üldiselt olen ma rahul, sest ta puhastab enamus mu pintslid ilusti ära. Aga ta ei puhasta paksemaid pintsleid nagu näiteks suurt puudri pintslit. Ta puhastab pindmiselt ära, aga kui vaatama hakkasin siis puhtad olidki need karvad mis väljaspool olid. Äkki ma lihtsalt ei oska seda hästi kasutada? Ma eelistaks tegelikult midagi shampooni taolist, millega meigipintsleid puhastada. Soovitusi kellegil?
Kõige rohkem meeldibki see, et ta kuivab väga kiiresti ära võrreldes tavalise veega. Mis tähendab, et see liim mis karvakesi pintsli küljes hoiab ei lahustu. Väiksemate pintslite jaoks on see ideealne!
EstonianBeauty

5 comments:

Anonymous said...

Võiks ka seda täitsa proovida, mina kasutan hetkel elfi oma:) Aga muidu see ongi mõeldud nagu pintslite spot cleaningu jaoks, ehk siis kui Sul on vaja kiirelt kasutada mingit teist värvi tooni sama pintsliga või siis soovitatakse enda pintsleid peale kasutamist selle kiire puhastajaga kuivatada. Kuid siiski nii vähemalt kord nädalas peaks tegema pintslite sügavpuhastust mis olekski siis šampooniga. Mina ise kasutan nõudepesuvahendi ja oliiviõli (seda vaid paar tilka) segu ja väga hästi toimib, kuna fairi eemaldab rasuse jumestuskreemi jne super hästi :)

Ole tubi ja blogi ikka edasi - mulle meeldivad Sinu postitused, kuigi neid harva tuleb :)

Sandra said...

Ma kasutan Johnsonsi beebi-šampooni, siia maani olen väga rahul olnud. :D

EstonianBeauty said...

Peaks ka shampooniga siis puhastama :)

To R: Aitäh, üritan ikka tihedamalt teha ;)

Anonymous said...

Ühes youtube'i videos oli ära märgitud selline kombo: nõudepesuvahend + pisut oliiviõli. Ise ei ole küll proovinud, aga arvan, et tasub täiesti katsetada :)

EstonianBeauty said...

Olen ka kuulnud, et nii puhastatakse. Praegu olen puhastanud šampooniga, aga peaks ka seda varianti katsetama :)