Jan 4, 2012

random

Hei!
Seekordsel postitusel suurt mõtet vist ei olegi :P Näitan natuke oma viimaseid oste ning ka mõndasid uusi asju, mis sain kingiks.

Üks asi, mis ma ostsin juba septembris oli uus blistexi niisutav huulepalsam. Toote nimi on Blistex complete moisture. Ma läksin ostma tegelikult üldse blistexi protect+, aga see oli otsas. Complete moisture on hästi mõnusa sidruni lõhnaga ning ta jääb huulele rohkem vedelamal kujul ning ta niisutab väga hästi. Aga mulle isiklikult meeldib protect+ rohkem. Lõhna, kui ka koostise poolest. See ei ole üldse halb toode, aga mina seda rohkem ei ostaks. Kuid see on väga individuaalne, mõnele jällegi meeldiks see väga :)




Sai ostetud ka teine huulepalsam kaubamajast. Talvel ma kipun ostma huulepalsameid ikka väga palju. Ning kotis on mul alati kaasas mitu tükki. Selle huulepalsami ma ostsin, sest see oli looduslikude koostisainetega ning meeldis mulle ka selle pakend. Seal oli erinevaid sorte, aga ma ostsin kirsi ja vanilli oma. Aga suutsin ikka korralikult pettuda, sest vanilli lõhna sellel küll pole.
Kuid see on hea vaheldus ning see ei jäta huuli rasvaseks. See sobibki pigem siis, kui huuled on terved.






Jõulukingiks sain ma vanaema käest presskannu ja teekannu. Mulle meeldib teed juua ning mu elukaaslane on suur kohvi jooja. Minu meelest väga ilusa välimusega ja olen väga rahul.


Pilt jäi ainult natuke viltu :P




Ning väiksele õele kinkisin ma küüliku. Ta oli alguses ikka küllaltki arg. Aga nüüd on väga julgeks läinud ja uudishimulikuks. Ta on väga ilusa karamelli värvi kasukaga. All pilt minu ja küülikuga. Küüliku nimeks sai Miko









EstonianBeauty

2 comments:

Anonymous said...

Sa oled väga väga ilus! :)

EstonianBeauty said...

Suured tänud! ;)