Jul 15, 2010

China Glaze – Preppy Pink



Ma olen kuulnud China Glaze küünelakkidest, aga ei ole neid enne Eestis näinud, nüüd on need igatahes Kaubamajas olemas. Olen kuulnud palju head nende kohta ja otsustasin ka ühe soetada. China Glaze küünelakid(79.- Kaubamajas) on väga pigmendi rohked ja tegelikult ei vaja kahte kihti, aga mina panen siiski kaks kihti alati. Eks see on harjumuse asi:) Mõnikord kui olen ostnud mõne laki ja see toon tundub hästi ilus, aga küüne peal jääb pool läbipaistev. China Glaze lakkidega seda probleemi pole(Nii palju kui mina neid kasutanud olen) Preppy Pink on heleroosa sädelusega ja hästi barbilik-roosa toon. Ma ei teagi miks, aga jubedalt hakkas meeldima see lakk poes. Küünelakk on päikese käes ilus ja sillerdav. Kui mul on pikad küüned siis teen tihti prantsuse maniküüri. Ainult, et küüne valge osa ma teen roosaks vms. See lakk on ideaalne selleks. Praegu on mu küüned lühikesed, aga nad kasvavad kiiresti nii, et võibolla lisan varsti ka pildi sellisest maniküüri lahendusest ;)
Paha asi on selle laki juures see, et tal on need sära-litrid sees ja siis on halvem küünelakki küünte pealt maha võtta.
Kui ma kannan ühte tooni riideid ja tumedaid siis mulle meeldib kanda ilusaid värvilisi tooni küünte peal, samuti panen ka küünekristalle ja pärleid. Kuid kui kannan värvikamaid riideid siis kannan rohkem beezikaid toone küüntel. Üks minu kiiksudest vist:P
China Glaze lakkide valik pole eriti suur Kaubamajas, aga loodan et neid tuleb juurde.






Nagu näete siis olen muutnud blogi välimust ja mõned sõnad eelmistest postitustest on jäänud väga heledaks. Vabandust sellepärast ;)




Tänan neid, kes lugesid ja oma arvamuse ka kommentaaridesse jätavad :) EstonianBeauty

2 comments:

Lilian said...

Ostsin ka Kaupsist Preppy Pinki, aga pole veel kanda jõudnud:) Mulle tundub, et selline hele sädelev roosa näeks jube hea välja pikkade küünte peal. Muidu müüakse China Glaze'i Beauty Pro poodides ja sealt ma neid tavaliselt ostan:)

PS. Mulle meeldib ka su blogi väga, hea leid internetist:) Võiksid endast ka rohkem avaldada:)

EstonianBeauty said...

Kena toon on küll, aga küünte pealt eemaldamine on tõeline peavalu :D
Peaks sinna vaatama, kodu lähedal ka(kristiines)
Kaubamajas oli väike valik arvestades palju värvi-toone internetis on.
Tore kuulda, et kellegile mu blogi meeldib ;)