Jul 26, 2010

Tere! Teen lühikese kokkuvõte toodetest, mida olen hakkanud kasutama. Üks on siis Toni and Guy Iron it Heat defence spray.See maksab kaubamajas 199.- Soovitan seda kindlasti rohkem kui OSIS+ kuumakaitset. See ei jäta juukseid kuivaks ja raskeks. Ning sellel on natuke magus lõhn, aga see lõhn läheb ära ega jää juustesse. Seda sprayd fööni jaoks kasutades tuleb lasta märgadesse juustesse ja sirgendusraudu kasutades kuivadele
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick spray conditioner, mis maksab kaubamajas 150krooni. See on tõesti hea vahend juustele. Mina kasutan seda peale sirgendamist ja see teeb juuksed tunduvalt pehmemaks ja see jätab juuksed ka väga hästi lõhnavaks. Seda sprayd olen ma vahelduva eduga aastaid kasutanud ja mulle on ka õeldud, et juuksed lõhnavad sellega väga hästi.
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick shampoon, mis maksab samuti 150krooni. Shampoon teeb juuksed väga kergeks ja siidiseks. Ennem ma kasutasin Tigi Bedhead Self Absorbed shampooni ja palsamit. Tigiga pole ma nii rahul.

Samuti soovitan ka mandliõli juustele. 0,5l pudel maksab 150krooni, aga seda ei kulu nii palju ning seda saab kasutada küüntele, kreemides ja kuivale nahale. Aga õli ei soovitaks otse näonahale kanda, sest see ummistab poore. Näokreemi sisse võib mandliõli natuke panna. Talvel pidi see hea jalgadele olema, kui jalad kipuvad kuivaks minema.
Üksasi mida juustele veel soovitan on kookoseõli, mida saab osta öko poodidest. See maksab umbes 70-80krooni. Ning ennem, kui ma panen mingit õli juustele siis teen selle ka soojaks .
Paljud ma tean jätavad õlimaski ööseks pähe ja panevad veel kile sisse juuksed. Seda ei soovitaks, sest see on ikkagi õli ja ei lase peanahal hingata ja kile teeb veel hullemaks. Kui te hoiate seda ikka 6-8 tundi peas siis see ei pruugi sugugi hästi mõjuda. Ise alguses proovisin ka ööseks jätta, aga hommikul tuli natuke juukseid ära ja arvan, et sellest. Ise hoian õlimaski umbes tund aega enne pesemist. Aga juuste hea väljanägemisele aitab kaasa ka tervislik toitumine ja apteegis müüdavad kalamaksaõli kapslid :)

Tänan neid, kes lugesid ja oma arvamuse ka kommentaaridesse jätavad :) EstonianBeauty

3 comments:

Lilian said...

Kui õli on külmpressitud, siis ei ummista ta midagi :) Need kuumtöödeldud õlid mõjuvad nahale ja peanahale halvasti, aga selliseid väga ökopoodides ei müüdagi. Igaks juhuks peab pakendilt või maaletoojalt üle uurima:)

EstonianBeauty said...

Seda ei teadnud, minu viga. Oliivi-,mandli, kookoseõlid on kõik külmpressitud minu teada :)

Unknown said...

love everything toni and guy x