Feb 21, 2012

Glambox - Veebruar

Hei,
sain oma esimene Glamboxi kätte. Olin nii elevil, kui selle kätte sain. Ma oleks sellest äärepealt ilma jäänud. Sest kui ma seda ostma hakkasin siis oli see nende e-poes otsas. Ning ma saatsin kirja sinna, et kas tõesti see kuu ei saagi rohkem tellida. Suureks üllatuseks tulid nad mulle vastu ning ikkagi koostasid mulle ka Glamboxi.
Veebruari kuu Glambox on Valentinipäeva hõnguline ning sellepärast pandi pakki vannisool ning ONE kondoom.
Pakk ise näeb väga lahe välja - pruun karbike roosa lipsuga. Asjad on heleroosa siidpaberi sees ning kõige peale on pandud kirjake. Kirjas uus info ning toodete info mille said. Ning pakis on ka väike Geisha šokolaad. Selle roosa pakend sobib hästi läbiva roosa teemaga.
Edaspidi hakkab Glambox maksma 9,95 eurot(enne oli 7,90). Minu meelest igati mõistlik hind võrreldes toodetega mille saad. Ning mina hakkan küll edaspidigi tellima Glamboxi :)
Siis SUPER uudis on see, et Glamboxi e-poodi tulevad müügile Revloni tooted. Eestis neid ei olegi praegu kuskilt saada.
Ma ei ole ühtegi toodet veel proovinud. Tahtsin kiirelt pildid ära teha, et näidata milline see pakk on ning mis seal sees on.







Niimoodi on asjad pakitud...


Üks asi, mis sain on Himalaya Herbals näopuhastusgeel 150ml. See on seebivaba koostisega. Ma olen näinud Himalaya tooteid poes, aga ei ole veel ühtegi nende toodet proovinud. Kaasas oli ka brožüür, kus tutvustas Himalaya erinevaid tooteid.


Samuti oli pakis palju kiitust saanud RICH Pure Luxury Intense Moisture shampoon 250ml. Kui mu enda šampoon otsa saab siis kindlasti proovin järgi ning selle lõhn oli ka väga mõnus.

Kaasas oli ka Lumene Sensitive Touch SOS Cream 50ml x 2. Ma ei ole enda arust seda poeski näinud ning isegi kuulnud pole sellest tootest midagi. See on looduslik kreem, mis toob leevenduse päikesest põlenud ja külmast kliimast tingitud nahaprobleemidele.

Dekoratiivkosmeetikast oli Bourjoisi mini lauvärv. Ilus heleroheline toon. Eks vaatab, kuidas see mul kasutust leiab :)




Eraldi kaasa sain ka Laurence Dumonti BIO Chocolat depilatsiooni vaharibad, mis on mõeldud jalgadele ja kehale. Koostis on 100% loodusliku päritolu ning rikastatud niisutava orgaanilise argaaniaõliga. Kindlasti proovin need järele ;)



Hästi armsas kotikeses käsitsivalmistatud naturaalne looduslik vannisool 175g. Ühest kotikesest piisab üheks vannis käiguks või siis 1/4 kotikesest jalavanni jaoks.




EstonianBeauty

2 comments:

Sandra said...

Väga äge postitus. :)
Ja mul on nii hea meel, et lõpuks hakatakse ka kuskil Revloni tooteid müüma.

EstonianBeauty said...

Aitäh, mul ka :) !